Salong Annex

Salong Annex

Jag är så glad att kunna erbjuda mina kunder denna lantliga, lugna och harmoniska miljö. Här får kunden en paus i vardagen, utsikt över gårdens hästar med Östersund och Frösön som bakgrund. Med knappt 10 minuter med bil från stan, fri parkering så är det både enkelt och snabbt att besöka mig. Varmt välkomna till Salong Annex här på Stallbackens Gård. / Kristina Wahlberg 

063-10 07 70

Boka tid

Du kan självklart ringa till mig och boka en tid. Då jag är själv i salongen och kunden i stolen är i fokus är det inte alltid jag svarar. Normalt brukar mina kunder boka en ny eller flera tider direkt. Online bokningen är mycket enkel och fungerar mycket bra.

Lev i nuet, livet går inte i repris!

Lite historia

Den nya mindre salongen som jag kallar lite skämtsamt ”minikexet” blev klar hösten 2019. En salong med plats bara för mig och mina underbara kunder i fantastisk miljö. Den tidigare salongen som byggdes 2014 var för upp till tre frisörer och en hudterapeuter. De senaste åren har jag jobbat själv och salongen blev helt enkelt för stor och kostsam för bara mig. Vi började hyra ut Annexet som fritidsboende när jag inte hade öppet och det blev jättepopulärt. Nu är den gamla salongen fritidsboende på heltid och jag sköter om den ruljansen parallellt med salongen.

Innan hade jag Aqui salonger på Storgatan som var en stor salong med flera anställda. Aqui var nog då Östersunds största salong och det är lite roligt att jag nu kanske har den minsta. Innan drev jag MK Hår & Makeup som var en väldigt populär salong från 2002. Gesällbrevet tog jag 1999 och jag är mycket yrkesstolt och håller hårt i kundens säkerhet. Jag känner mig otroligt säker på mitt yrke och min kunder är nästan till 100% stamkunder.
Så nu firar jag över 25år som frisör och min salong är så perfekt den kan vara efter alla resor. Jag hoppas att mina gamla och nya kunder gilla min lilla lantliga salong här på Stallbackens gård.
Varmt välkomna!
/Kristina Wahlberg